پذیرایی از میهمان ها همیشه آداب مخصوص به خود آن میمهانی، مدیریت خانواده و همچنین مهمان ها دارد مثل نوع لباس پوشیدن، نوع غذا، روش پذیرایی و … در این مقاله به آداب مهمی که باید در مهمانی ها رعایت شوند را بررسی میکنیم.
میزبان در برابر میهمان وظایف زیادی دارد که قسمتی از آنها عبارتند از:
1.برای میهمان زود غذا بیاورد.
2.با گشاده رویی و شادمانی با او برخورد کند.
3. هنگامی که مهمان غذا را میخورد سعی کنید از مسائل سیاسی واقتصادی صحبت نکنید.
4 . مهمان را به خوبی بدرقه کنید.
5 سعی کنید برای راحتی بچه ها از صندلی مخصوص آنها استفاده کنید.
6.تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان مینشینند. برای راحتی اکثر پدر و مادرها بهتر هست پیش فرزندانشان بنشینند. اگرمهمان مردهم باشد، مطابق اصول بایدسمت راست میزبان زن بنشیند اگرمهمان زن در میان مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مردبنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید مشاهده نمایید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و انها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.
7.نحوه استفاده از رومیزی اگر شامتان بوفه هست، رومیزی باید تا زمین باشد. اگر رومیزی شما لیز وسفید رنگ است حتما زیر آن چیزی بیندازید تارومیزی سر نخورد.
8.وقتی رومیزی را تنظیم کردید میتوانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آن ها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.
9.-چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.
10.یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید.
11.یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوری که قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ هست میتوانید از چاقوی استیک هم بهره گیری کنید.
12.اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز میگذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همین طور میتوانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.
13. بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.
14.-لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان میتوانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.
[yasr_visitor_votes size=”large”]