لوگو سفید مجتمع فنی رهرو
لوگو سفید مجتمع فنی رهرو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دوره طراحی سایت
وردپرس

هدف از این کلاس آموزش طراحی سایت قدم به قدم و از پایه است. مثلا کار با سرور و هاست ، کلیه نرم افزار های مورد نیاز و از همه مهمتر وردپرس ( wordpress ) را در این دوره فرا خواهید گرفت.

دوره طراحی سایت وردپرس

هدف این رشته تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه اجرا و ویرایش طرح های گرافیکی با تکیه بر بکارگیری عناصر خط، نقطه، سطح و… جهت ایجاد تصاویر متحرک برای محیط وب و ایجاد صفحات وب ایستا وپویا با استفاده از HTML و نرم‌افزارهای Flash و Dreamweaver می باشد.

با شرکت در دوره آموزش وردپرس در آموزشگاه  فنی و حرفه ای رهرو ( بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای در شرق تهران ) پس پایان دوره در امتحان شرکت کرده و دیپلم رسمی فنی و حرفه ای دریافت خواهید کرد.

دیپلم تولید و توسعه دهنده پایگاه های اینترنتی شامل

  1. کاربر رایانه
  2. کاربر نرم افزار اداری
  3. شهروند الکترونیکی E-Citizen
  4. تولیدکننده و توسعه دهنده
  5. پایگاه های اینترنتی
  6. توسعه دهنده سیستم های مدیریت محتوا با wordpress
  7. توسعه دهنده صفحات وب php,mysql

 

سرفصل های دوره طراحی سایت با وردپرس

۱- معرفی و آشنایی اولیه

در یک ربع اول کلاس با ساختار یک وب سایت آشنا می شیم و یاد میگیریم که اجزای یک وب سایت چیست و چطور راه اندازی می شودو بعد با سیستم مدیریت و محتوای وردپرس آشنا می شیم نرم افزار تحت وبی که با آن قصد راه اندازی وب سایتمان را داریم.

۲- آموزش نصب و راه اندازی وردپرس

آموزش نصب و راه اندازی نرم افزار لوکال هاست برای تبدیل سیستم شخصیتون به سرور میزبان وب سایت رو خواهیم داشت بعد شروع می کنیم به ساخت دیتابیس و نصب سیستم مدیریت و محتوای وردپرس نرم افزار تحت وب ای که سایتمون رو قرار باهاش راه بندازیم در آخر تنظیمات اولیه وردپرس رو انجام میدیم تا آماده یک شروع عالی باشیم و بریم سراغ آموزش وردپرس

۳- معرفی و آشنایی به پنل مدیریت وب سایت

برای شروع کار با وردپرس با پیشخوان (پنل مدیریت) وردپرس آشنا خواهیم شد و بخش های اصلی آن را بصورت تئوری معرفی می کنیم و بعد از آشنایی و درک اولیه هر گزینه شروع میکنیم دونه دونه تعریف و کار با اونها (سر فصل های بعدی) تکمیل پروفایل و اطلاعات وب سایت، و نمایی از وب سایت فعلی پروفایل شخصی خودمون رو تکمیل میکنیم و درباره نحوه انتخاب تصویر پروفایل و ویرایش اطلاعات کاربری مثل رمز عبور و … صحبت میکنیم و بعد اطلاعات اصلی سایتمون رو در تنظیمات عمومی وردپرس مشخص می کنیم تا به وب سایتمون هویت بدیم، در آخر نمایی از وب سایت فعلیمون رو میبینیم، تعجب نکنید وب سایت شما همین الان هم راه افتاده ! اما ما قصد داریم خیلی حرفه ای ترش بکنیم.

۴- سلام دنیا! اولین نوشته وب سایت شما

با نوشته ها در وردپرس آشنا می شیم و اولین نوشته وردپرس رو ویرایش خواهیم کرد که در همین حین با تمام ابزار های نگارشی وردپرس آشنا خواهیم شد که برخی از این ابزار ها رو براتون می نویسم:

  • ساختار متن
  • نقل و قول
  • لینک سازی
  • ادامه مطلب
  • جدا کننده و خط زدن عبارت (مثلا قیمت قبلی محصول)
  • تغییر رنگ
  • شکلک (کارکتر) های ویژه
  • تورفتگی
  • آندو و ریدو
  • بخش کد نویسی
  • افزودن پرونده چند رسانه ای (تصویر، ویدئو، صوت و حتی گالری!)
  • نوشته تان را کامل کنید | معرفی دسته بندی ها، برچسب ها

۵- نوشته تان را کامل کنید، معرفی دسته بندی ها، برچسب ها، تصویر شاخص و زمانبندی

یادخواهیم گرفت که چطور برای نوشته ها موضوع تعریف بکنیم و هر نوشته رو با توجه به موضوع خودش از دیگری جدا کنیم، همچنین با برچسب ها (همون هشتگ) آشنا خواهیم شد و برای نوشتمون برچسب گذاری می کنیم.
یه تصویر باحال هم برای نوشتمون به عنوان تصویر شاخص (اصلی) انتخاب میکنیم.
در آخر یادمیگیریم که چطور وضعیت انتشار نوشته را تغییر بدیم و حتی نوشته رو زمانبندی کنیم که در آینده منتشر بشه.

۶- مدیریت و تنظیمات دیدگاه ها (نظرات)

یکی از دل گرم کننده ترین بخش یه وب سایت بخش دیدگاه ها یا نظرات کاربرای سایت هست، تو این بخش یاد میگیرم چطور دیدگاه کاربرای سایت رو مدیریت بکنیم و بهشون پاسخ بدیم و یا حذفشون بکنیم همچنین با عبارت ” جفنگ ! ” هم آشنا خواهیم شد بعد از آشنایی با دیدگاه ها کمی پیشرفته تر کار میکنیم و تنظیمات اختصاصی دیدگاه ها رو برای تایید خودکار، بررسی محتوای دیدگاه، لیست سیاه و … آشنا میشیم.

۷- اولین برگه (صفحه) | ویرایش و افزودن برگه جدید

ما و … ما هم برگه های اصلی خودمون رو میسازیم تو این بخش درصفحه تماس با ما لینک کردن شماره تلفن برای برقراری تماس مستقیم و همچنین لینک کردن ایمیل برای ارسال مستقیم ایمیل رو هم یاد خواهیم گرفت.

۸- آدرس دهی و ویرایش آدرس برگه ها

پیوند یکتا یا همون آدرس برگه رو ویرایش میکنیم تا هم حرفه ای تر بشیم و هم تروتمیز تر!

۹- افزونه های وردپرس دنیایی از امکانات

یکی از مهمترین دلایل معروف شدن وردپرس افزونه های وردپرس هست، تو این بخش با افزونه های وردپرس آشنا میشیم، افزونه های موجود رو فعال و تنظیم میکنیم و افزونه ای جدید از طریق روش های زیر نصب و فعال سازی میکنیم.

  • نصب افزونه از منبع اصلی وردپرس
  • بارگذاری افزونه از کامپیوتر
  • نصب دستی فایل‌های افزونه

۱۰- تنظیم افزونه وردپرس فارسی

با کمک افزونه وردپرس فارسی تاریخ سایت رو شمسی می کنیم، اعداد رو فارسی میکنیم، حروف عربی رو حذف و فونت تنظیم افزونه فرم تماس مدیریت را تغییر میدیم یک فرم تماس با ما می سازیم و تو صفحه تماس با ما میزاریمش، یاد میگیریم چطور فرم های بیشتری بسازیم و یک فرم ارسال رزومه هم خواهیم ساخت.

۱۱- یک دنیا زیبایی با قالب های وردپرس

با بخش پوسته ها (قالب ها) آشنا میشیم، کمی درباره تفاوت قالب رایگان و پولی صحبت میکنیم و یاد میگیرم چطور و از کجا قالب های رایگان وردپرس رو پیدا و نصب کنیم.
همچنین انواع روش نصب قالب رو هم یاد خواهیم گرفت و در آخر با کمک بخش های مختلف وردپرس قالب نصب شده رو کامل میکنیم.

۱۲- معرفی بخش ابزارک ها

ابزارک های وردپرس رو معرفی می کنیم ، به ستون های کناری و فوتر سایت جون میدیم و کاملشون میکنیم.

۱۳- فهرست ها و ویرایش منو سایت

از طریق بخش فهرست های وردپرس منو های اصلی سایت رو ویرایش میکنیم و لینک برگه ها رو به منو اضافه میکنیم.

۱۴- کاربران و ابزار ها

کل از طریق بخش ابزار ها یاد میگیرم چطور کوچ کنیم! (انتقال محتوای سایت به یک وردپرس دیگه)

۱۵- تنظیمات باقی مانده وردپرس

با تنظیمات غیرضروری وردپرس آشنا میشیم شاید آینده بدردمون بخورن!

۱۶- آخرین کلام و روش های ارتباطی تا آخر عمر در دوره آموزش وردپرس

آخرین کلام و همه آرزو های خوب رو براتون خواهیم داشت و روش هایی که تا آخر دنیا بتونید ما رو با پیام هاتون خوشحال کنید رو معرفی خواهیم کرد (دوباره)